ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

About the Company

H Tεχνική – Κατασκευαστική Εταιρεία «ΠΕΛΑΡΓΟΣ» δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα των κατασκευών από το 1977. Έως και σήμερα έχει ολοκληρώσει την κατασκευή 3500 διαμερισμάτων, κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Η Εταιρεία ΠΕΛΑΡΓΟΣ με την ομάδα των έμπειρων επιστημόνων και τεχνικών συνεργατών της, μελετά και διαχειρίζεται κάθε έργο, από το στάδιο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού έως και την ολοκλήρωσή του με συνέπεια. Προτεραιότητα η απόλυτη λειτουργικότητα των χώρων, η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με το γενικότερο ύφος της περιοχής, ο σωστός προσανατολισμός, η χρήση αξιόπιστων υλικών και σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών με ιδιαίτερη επιμονή σε θέματα ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας της κατασκευής.

Μέσα από ένα περιβάλλον φερεγγυότητας, εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας σκοπός μας είναι πρωτίστως η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Job Quick Search

Cart

Cart

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type

Share