About the Company

Η αρχιτεκτονική ομάδα 4κ δημιουργήθηκε το 2013 από τέσσερις νέες αρχιτέκτονες. Μέχρι το 2022 στεγάστηκε στην οδό Κανάρη 14, με τον Κωνσταντίνου Δεκαβάλλα ως σύμβουλο, στο χώρο που για 60 χρόνια αποτελούσε το γραφείο του αρχιτέκτονα. Σήμερα, η ομάδα αποτελείται από τις: Δέσποινα Βουτέρη – εγγονή του Κωνσταντίνου Δεκαβάλλα, Θάλεια Νινιού, Γεωργία Πουλοπούλου.

H ομάδα διαχειρίζεται με την ίδια προσέγγιση την αρχιτεκτονική σύνθεση από τη μεγάλη κλίμακα στη μικρή. Σε αυτή τη δημιουργική αναζήτηση η σύγχρονη σκέψη υποστηρίζεται από τη βαθιά γνώση και εμπειρία του Κωνσταντίνου Δεκαβάλλα, ο οποίος μέχρι και το 2022, ήταν  παρών στο γραφείο ως σύμβουλος.

Το έργο του γραφείου περιλαμβάνει μελέτες και υλοποιημένες προτάσεις κατοικιών, ανακαίνισης διαμερισμάτων, εμπορικών χώρων, καθώς και συμμετοχές σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.

Το 2016 & το 2017 οι αρχιτέκτονες 4κ διοργανώνουν στην Αθήνα το αρχιτεκτονικό τριήμερο Arch Points. Το Arch Points αποτελεί μία πρωτοβουλία για την προβολή της δραστηριότητας των νέων αρχιτεκτόνων στην πόλη.

Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Job Quick Search

Cart

Cart

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type

Share