About the Company

Η Τεχνική Εταιρεία Μελετών και Κατασκευών ‘KSD’ ιδρύθηκε στην Αθήνα από τους Αθανάσιο Κουτσιαλή και Αριστείδη Σπανό, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο μελετών-κατασκευών της ιδιωτικής κατοικίας , κτιρίων εμπορικών – καταστημάτων, κτιρίων γραφείων, βιομηχανικών κτιρίων και κτιρίων ειδικών χρήσεων.

Η εταιρεία, προσπαθώντας να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τόσο για αισθητική ανανέωση, όσο και για καλύτερη απόδοση και βελτίωση της λειτουργικότητας των παλαιών κτιρίων και των επαγγελματικών χώρων, δραστηριοποιείται και στο χώρο του ‘interior design’ με τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με την ανακαίνιση και διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές με εξαιρετικά αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα.

Η τριακονταετής αδιάλειπτη μακρά πορεία και η συνεχής υπεύθυνη παρουσία στο χώρο των μελετών & κατασκευών κατατάσσει την εταιρεία ‘KSD’ μέσα στις πιο αξιόλογες του χώρου με παρουσία σε πληθώρα οικοδομικών έργων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό επιστημονικής κατάρτισης με γνώση του αντικειμένου των μελετών και κατασκευών οικοδομικών έργων που με καινοτόμες λύσεις, εφαρμόζοντας σύγχρονα υλικά και τεχνολογία εξασφαλίζει άριστη ποιότητα στα έργα, που υπερέχουν αισθητικά με την πρωτοτυπία των λύσεων.

Επίσης το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας, άριστα καταρτισμένο, εφαρμόζει τις σχεδιαστικές προτάσεις του μελετητικού τμήματος πάντα με την επίβλεψη υπεύθυνου μηχανικού.

Όλα τα μέλη της εταιρείας λειτουργούν με γνώμονα τη μελέτη και κατασκευή έργων ποιότητας καλύπτοντας τα υψηλά στάνταρ της εποχής και του σύγχρονου ‘design.

Company Overview
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Job Quick Search

Cart

Cart

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type

Share